Euroexam

Da li tražite ispit koji je pouzdan i jednostavan? Onda ste na pravom mestu. Euroexam ispiti sadrže autentične zadatke iz stvarnog života koji testiraju komunikacijske veštine, a ne samo poznavanje gramatike.

Čak i priprema za ispit, koja ponekad predstavlja izazov, može da se radi sa zadovoljstvom jer se stiču znanja i veštine koje možete da koristite pre i posle ispita.

I to nije sve! Međunarodni sertifikat i Euroexam podrška  za upis na univerzitet će vam otvoriti vrata za studiranje u inostranstvu.

Prvi korak: Upoznaj se sa ispitom!

Euroexam ispiti su pravi izbor za vas ako želite ispit iz opšteg nemačkog jezika, koji je međunarodno priznat, a pomaže vam da unapredite veštine vezane za nemački jezik koji se koristi u stvarnom životu.

Euroexam ispiti predstavljaju spektar ispita iz nemačkog jezika standardizovanih u skladu sa Zajedničkim evropskim okvirom (CEFR), sa fokusom na sve četiri jezičke veštine (pisanje, čitanje, slušanje i govor). Oni izlaze u susret stvarnim potrebama učenika u višejezničnom okruženju i testiraju njihovu sposobnost da koriste nemački jezik u stvarnom životu.

Euroexam ispiti mogu da se polažu na A1, A2, B1, B2 i C1 nivoima. Možete da pronađete dobar pregled ispitne strukture , nivoa i tipova ispita ovde.

Euroexam ispiti su potpuno uporedivi sa svim ostalim nivoima međunarodno prihvaćenih testova.

Drugi korak: Isprobajte se!

Možete da uradite test određivanja nivoa u „St Nicolas School“

Takođe možete da uradite probni test  sa rešenjima ovde. Možete i da koristite naše knjige sa testovima, koje sadrže kompletan probni test u istom formatu kao što je to na pravom ispitu. Možete da skinete audio uz knjige sa probnim testovima ovde.

Treći korak: Vežbajte!

Nakon prvog i drugog koraka, vreme je da odlučite koliko vam još vežbe treba pre ispita. Ako vam rezultati na probnom testu nisu baš dobri, možda ćete želeti da učite dalje na kursu nemačkog jezika u St Nicolas School ili da se prijavite na kurs pripreme.

Ako biste radije da se pripremite sami, onda je Euroexam e-learning za vas. Uradite test određivanja nivoa i započnite šestonedeljni, uvodni, ili četvoronedeljni intenzivni kurs, koji pokriva i jezičke i ispitne veštine za sva četiri dela Euroexam ispita. Kursevi sadrže online smernice i povratne informacije od iskusnih nastavnika.

Eurocity udžbenici nude zadatke za pripremu ispita i pomažu učenicima oko vokabulara i gramatičkih vežbanja. Sadrže dovoljno materijala za učenje za približno 40-50 sati vežbe, uz audio fajlove koje je moguće besplatno skinuti sa interneta, dodatne online materijale za vežbu, korisne savete i rešenja zadataka u dodatku.

Iako u Euroexam ispitima nema zadataka sa gramatikom i specifičnim vokabularom, važno je da se ne zanemari njihova uloga u komunikaciji u stvarnom životu. Možete da pronađete veliki izbor vežbi iz gramatike i vokabulara ovde.

Četvrti korak: Prijavite se na vreme!

Kad budete osetili da ste spremni da polažete ispit po svom izboru, vreme je da se prijavite.

Proverite koji su vam datumi na raspolaganju i prijavite se u „St Nicolas School“. Nakon prijema prijave, kontaktiraćemo vas za detalje oko datuma i drugih važnih informacija.

Lokacije

REFERENTNA LISTA